За нас

Фирма Рада-Т-Колеви ООД е основана през 2005 година като основен предмет на дейност е внос и износ, търговия на едро и дребно с обувки, дамски чанти, аксесоари и др.

През 2006 година тя става официален представител на немската марка за обувки ARA и австрийската марка Legero. Те са едни от водещите производители на обувки в Европа. Фирмите ARA и Legero отдават най-голямо значение на качеството, високият технологичен стандарт, разноообразието на модели и изработка, използване на екологично чисти кожи и материали.

Фирмата се разраства с бързи темпове и за кратко време достигна водещи позиции в предлагането на дамски, мъжки и детски обувки на Българския пазар.

Фирма Рада-Т-Колеви ООД участва в различни панаири и изложения.
През 2007 година беше наградена със Златен медал и Диплома Експонат „Есенно-зимна колекция дамски обувки АРА” за представянето си на Пролетен панаир 2007 в гр. Пловдив.

В следствие на големия интерес и търсене на марките в цялата страна фирма Рада-Т-Колеви ООД се разширява и създаде своя дъщерна фирма ПРЕДО ООД в гр. Велико Търново.

Екипът на фирмата се състои от млади и отлично обучени специалисти, които вярват че ключът към успеха на компанията е поставяне нуждите на клиента на първо място.

Основната ни цел, е клиентите ни да останат доволни от всички компоненти на търговията като обслужване, стока, цена и коректност. Нашият екип вярва, че най-големия успех, който можем да постигнем са доволните клиенти.

Благодарим за лоялността на нашите партньори!